MVW02

MVW07 Herenhuis

MVW03

MVW01

MVW04

MVW05

Kenmerken ruimte

GBO
202 m2
INHOUD
792 m3
BREEDTE
10,5 m
LENGTE
12,3 m

Premium klasse

Stappenplan

MVW03

€ Op aanvraag *

INGETOGEN KLASSE

Het ontwerp waar het allemaal mee begon. En dat op Pinterest zoveel aandacht kreeg dat we besloten om te komen met een eigen collectie villa’s. 
Een ingetogen, stijlvolle en ook stoere villa met de zwarte erker als eyecatcher die nu standaard in XL uitvoering wordt gebouwd. 
 
Model MVW03 is in de breedte vergroot naar inwendig 6,92 m. Zo ontstaat er meer woonprogramma op de begane grond en verdieping. Ook is de nok van de woning verhoogt waardoor op de 2e etage ruimte is ontstaan voor twee extra kamers van 12m2.
Door het verbreden van de rechter zijbeuk en het toepassen van een rechte verdiepingstrap met onderkwart ontstaat een riante entree met dubbele verdiepingshoge stalen binnendeuren naar de woonkamer.
Hierdoor is er ook een extra ruimte ontstaan voor een bijkeuken, werk- of TV kamer.
 
De 1e etage heeft nu standaard drie slaapkamers en een hoofdslaapkamer met ruimte voor een 3.50 m lange kastenwand. Achter de kastenwand zit een eigen 2e badkamer met toilet , dubbele wastafel en inloopdouche.  
 
Een ingetogen, stijlvolle en ook stoere villa met nog meer woonprogramma, luxe en comfort.

 

Bekijk hier de referentiefoto's!

WIJ MAKEN UW DROMEN HELDER

Rechts voor

Rechts achter

Links achter

Links voor

Interieur

Vraag brochure aan Neem contact op

VILLAWORK is een initiatief van MOD-invest en BouwXS voortgekomen uit de toenemende
vraag naar premium ready to build villaвЂôs met een enorme keuzevrijheid.DisclaimerOntwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment & CMS: Haagen Internet