Over villawork Ons verhaal Stappenplan

STAPPENPLAN

Met VILLAWORK werken we met een 10 stappen plan.

De voorwaarde is dat U een optie of in het bezit bent van een vrije kavel met bijbehorende kavelpaspoort en U heeft een voorkeur voor een van de Signaturen uit onze  Ready to Build collectie.

Algemeen: Alle op deze website genoemde prijzen zijn indicatief. Na stap 1 en stap 3 zullen wij u een prijs overleggen welke vast en onveranderlijk zal zijn.

Stap 1

Kennismaking

Wij nodigen u uit voor een kennismaking bij ons op kantoor.

Met behulp van Virtual-Reality krijgt u levensecht inzicht in onze VILLAWORK signaturen. Na deze sessie van 2 uur kunnen we samen al of niet besluiten uw wensen vorm te geven in een 1.0 model op maat met bijbehorende financiële uitgangspunten

STAP 2

Inventariseren van woonwensen

In een 2e sessie van wederom 2 uur gaan we vrijblijvend uw woonwensen inventariseren. Wij bieden u de mogelijkheid de villa naar eigen voorkeuren aan te passen, rekening houdend  met de voorschriften van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van de gemeente.

STAP 3

Virtuele rondleiding door uw huis

Het ontwerp wordt uitgewerkt in onze 3D Bouw Informatie Modellen (BIM). Binnen 10 werkdagen presenteren wij met behulp van Virtual-Reality het in- en exterieur van uw eigen VILLAWORK villa en bespreken we de kosten van de gemaakte keuzes.

STAP 4

Besluit wel of niet doorgaan

U besluit of u een VILLAWORK villa wilt laten realiseren, waarna we overgaan tot het opstellen van de aannemingsovereenkomst.

Stap 5

Indienen vooroverleg welstand

In deze stap nemen we met uw de bouwkundige opties door en passen de woning aan op uw woonwensen. Hierna wordt de woning ingediend voor een vooroverleg bij de gemeente. Eventuele opmerkingen vanuit de gemeente worden verwerkt tot een definitief bouwkundig ontwerp.

Stap 6

Afstemmen technische installaties

De omgevingsvergunning van uw woning wordt aangevraagd. Direct na het indienen gaan we de technische installaties afstemmen op uw interieur- en comfort wensen.

Stap 7

Aandacht aan details

Na het afstemmen van het installatiewerk gaan we met u aan tafel om de afwerking van de wanden , vloeren , de plafonds en de keuze van de binnendeuren te bespreken.

Stap 8

Start productie bouwkundige casco

Na het onherroepelijk worden van de omgevingsvergunning starten we met de productie van het bouwkundige casco. We bereiden de bouw voor, waarna we starten met de realisatie van uw VILLAWORK villa.

Stap 9

Realisatie in drie bouwfases

Tijdens de realisatie bezoeken we samen met u in de 3 verschillende bouwfases uw villa. Wij informeren u over de voortgang bouw.

Stap 10

Kwaliteitscontrole en oplevering

Wanneer uw villa gereed is, voeren we een kwaliteitscontrole uit en wordt uw VILLAWORK villa opgeleverd.

Over villawork Ons verhaal

VILLAWORK is een initiatief van MOD-invest en BouwXS voortgekomen uit de toenemende
vraag naar premium ready to build villaвЂôs met een enorme keuzevrijheid.DisclaimerOntwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment & CMS: Haagen Internet