MVW02

MVW07 Herenhuis

MVW03

MVW01

MVW04

MVW05

Kenmerken ruimte

GBO
CA. 208 M2
INHOUD
CA. 845 M3
BREEDTE
CA 8 M
LENGTE
CA 13 M

Premium klasse

Stappenplan

MVW04

€ Op aanvraag *

STATIGE ELEGANTIE

Dit ontwerp is geïnspireerd op de Haagse school, vertaald naar nu. Zie de prachtige ranke ramen en kozijnen. De 2 erkers voor en achter die als unieke stijlelementen zijn afgezoomd met onze hardstenen raamdorpels. En de stoere schoorsteen, opgetrokken uit dezelfde antraciet steen als de onderkant van de buitengevel. Toch liever een andere kleur baksteen? Wij hebben hem al voor u uitgewerkt.        

De hal met trappartij die prachtig is weggewerkt, omdat we uitsluitend werken met op maat gemaakte betontrappen die opgaan in het ontwerp. Kijk eens naar de living, die makkelijk in de lengte is op te delen, waardoor we er zelfs een slaapkamer, kantoorruimte of afgesloten keuken kunnen creëren. Wilt u een heerlijke bank in de erker aan de voorzijde of uw eigen werkplek in de erker achter? Alle ruimtes in deze villa zijn uitzonderlijk groot. En dan hebben we het nog niet over de 2e verdieping. Ook die moet u echt bij ons komen bekijken. Want er is met gemak ruimte voor grote 2 slaapkamers. Of misschien dan toch liever uw eigen loft met inloopbadkamer?

WIJ MAKEN UW DROMEN HELDER

Rechts voor

Rechts achter

Links achter

Links voor

Vraag brochure aan Neem contact op

VILLAWORK is een initiatief van MOD-invest en BouwXS voortgekomen uit de toenemende
vraag naar premium ready to build villaвЂôs met een enorme keuzevrijheid.DisclaimerOntwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment & CMS: Haagen Internet