MVW02

MVW07 Herenhuis

MVW03

MVW01

MVW04

MVW05

Kenmerken ruimte

GBO
CA 282 M2
INHOUD
CA 1200 M3
BREEDTE
CA 9,5 M
LENGTE
CA 13,4 M

Premium klasse

Stappenplan

MVW07 Herenhuis

€ Op aanvraag *

LICHT EN RUIMTE

 

Een villa geinspireerd op het klassiek herenhuis, de MVW07. De gevel heeft een symmetrische opzet waarbij verticaliteit domineert. De raampartijen zijn opvallend hoog en hebben een, voor het classicisme kenmerkend, lage borstwering, waardoor het daglicht diep de villa binnen dringt. Door de hoge gootlijn is op de etage een fantastisch ruim programma gecreeërd. Het resultaat, Villawork Model MVW07. Een volledig symmetrische villa met een waanzinnig mooi en compleet woonprogramma.


Je komt binnen in een riante lichte hal met vide en dubbele verdiepingshoge stalen deuren naar de woon-eetkamer. Voor de verschillende activiteiten van de dag is een eigen plek ontworpen. Actief zitten aan het kookeiland bij het ontbijt of tijdens het koken. Uitgebreid dineren in de eetkamer. TV kijken in een aparte TV kamer of samen met je gezin heerlijk relaxen op de bank in de woonkamer. Om thuis te kunnen werken, is een aparte studeer- werkkamer ontworpen. De ultieme manier van wonen volgens Villawork.


Op de 1e etage de vide met omloop, een hoofdslaapkamer met inloopkast, drie slaapkamers en twee badkamers. Heeft u nog andere wensen voor de etage verdieping? Dat is geen probleem! De 2e etage is naar wens in te richten.


Uiteraard wordt de villa uitgevoerd met onze standaard Premium specificaties. Daarnaast heeft deze villa standaard nog meer extra’s. Dubbele verdiepingshoge stalen deuren, inbouwspots in slaap- en badkamers, data aansluitingen in werk- en slaapkamers en het vrijsstaande bad is voorzien van een vrijstaande badmengkraan.


En het comfort in onze villa is, met onze warmtepomp en onze klimaatvloer, op het allerhoogste niveau!

WIJ MAKEN UW DROMEN HELDER

Rechts voor

Rechts achter

Links achter (avond)

Links voor

Vraag brochure aan Neem contact op

VILLAWORK is een initiatief van MOD-invest en BouwXS voortgekomen uit de toenemende
vraag naar premium ready to build villaвЂôs met een enorme keuzevrijheid.DisclaimerOntwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment & CMS: Haagen Internet