Premium klasse Materiaal en afwerking Energiezuinig

Zeer energiezuinig wonen

Een villa van VILLAWORK is duurzaam en daardoor helemaal klaar voor de toekomst. Sterker, we zijn marktleider in het ontwikkelen en bouwen van duurzame villa’s. Bij het ontwerpen laten we alle innovatieve installaties en duurzame materialen op intelligente wijze met elkaar ‘communiceren'. Het resultaat: een all-electric villa met een unieke balans tussen duurzaamheid en comfort. Trouwens, elke nieuwe innovatie op het gebied van duurzaamheid zetten we pas in nadat we deze zelf hebben getest.

De trias energetica

Dankzij unieke innovaties woont u een klasse duurzamer. In drie strategische stappen komen we tot een energiezuinige villa en een zeer lage energielast: de trias energetica.

Zeer hoge isolatiewaarde

Het warmteverlies in uw villa is minimaal: de energiebehoefte ligt circa vier keer lager dan bij een gemiddelde woning. Dit is te danken aan de optimale isolatie. De villa krijgt een bouwkundige schil met zeer hoge isolatiewaarden. De aansluitingen tussen de casco-onderdelen (vloeren, wanden, kozijnen en daken) worden luchtdicht afgesloten. En we voorzien de buitenkozijnen standaard van dubbele kierdichting en tripleglas.

Gebruik van duurzame energie

Een VILLAWORK-villa gebruikt duurzame energie, opgewekt met aardwarmtetechniek. Een warmtepomp onttrekt de energie uit de aarde. Deze energie zorgt voor warmwater en voor het verwarmen en passief koelen van uw villa. PV-zonnepanelen voorzien in de resterende energiebehoefte.

Efficiënt gebruik van duurzame energie

De duurzame energie die wordt opgewerkt, wordt ook nog eens heel efficiënt gebruikt. We voorzien uw villa van de meest innovatieve en moderne warmtepomp op de markt, met een hoog rendement en een lange levensduur. De warmtepomp kan moduleren. In combinatie met onze klimaatvloer resulteert dit in een efficiënt gebruik van energie én een zeer hoog comfort.

Premium klasse Materiaal en afwerking

VILLAWORK is een initiatief van MOD-invest en BouwXS voortgekomen uit de toenemende
vraag naar premium ready to build villaвЂs met een enorme keuzevrijheid.DisclaimerOntwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment & CMS: Haagen Internet