Over villawork Ons verhaal Stappenplan

Ontstaan vanuit verwondering

Toen wij als aandeelhouders van BouwXS onze eigen huizen lieten bouwen, raakten we verwonderd. Verbijsterd, dát is misschien wel het juiste woord. Want hoe bestaat het dat het er in de bouw zo inefficiënt aan toe gaat, het foutpercentage zo hoog is en de uiteindelijke kwaliteit zo marginaal is. En: dat er niet wordt geluisterd naar u als consument? Hoe anders is dat in bijvoorbeeld de auto-industrie.

Anders denken, in het belang van u als koper

Efficiënt en met een minimale foutkans

Allemaal vragen die ons vanaf 2006 bleven bezighouden. Kon dat niet anders? Ja natuurlijk! Sterker, het móet anders, in het belang van u als koper. Dit ongenoegen inspireerde ons tot de oprichting van BouwXS (in 2006) . Ons doel is tot op de dag van vandaag onveranderd: Nederland laten zien dat er een heel nieuwe manier van ontwerpen en bouwen gewoon mogelijk is. Efficiënt en met een minimale foutkans. Daardoor kunnen we de allermooiste woningen realiseren die u kunt bedenken. Meer Luxe, meer Kwaliteit, meer Zekerheid.

Het logische vervolg op anders denken: VILLAWORK

Twee jaar geleden werden we voor het eerst benaderd door een particulier met zelfbouwkavel. Door zijn drukke bestaan had hij geen tijd voor een lang en stressvol traject van architect tot aannemer en van ontwerp tot oplevering. Anderzijds wilde hij absoluut geen catalogusvilla laten bouwen.

Duurzaam, comfortabel, toekomstbestendig

De wens van deze particulier: een villa met de kwaliteit en de stijlvolle klasse van de BouwXS villa zonder gedoe, zonder keuzestress. ‘Ready to Build’ én met volop mogelijkheden om de woning naar eigen inzicht en wens aan te passen. Daarom besloten we onze eigen collectie villa’s te ontwerpen. Met als uitgangspunt dat we er zelf in zouden willen wonen. Gelijktijdig moesten het de meest duurzame en comfortabele villa’s van Nederland worden. Klaar voor de toekomst!

Meer helderheid, meer genieten

Wij helpen u uw droom(huis )helder te krijgen. Op een manier die u zal bevallen. Al sinds 2006 ontwerpen we elke villa standaard in 3D. Met daarbij een exacte specificaties van alle onderdelen waaruit uw villa is opgebouwd. Natuurlijk met bijbehorende prijsopgave. En omdat we al een aantal villa’s voor u hebben voorontworpen, bieden we u sneller helderheid en zekerheid. Natuurlijk bouwen we uw villa standaard volgens onze bekende premium kwaliteit. Kortom: meer helderheid, meer genieten!

Over villawork Stappenplan

VILLAWORK is een initiatief van MOD-invest en BouwXS voortgekomen uit de toenemende
vraag naar premium ready to build villa’s met een enorme keuzevrijheid.DisclaimerOntwerp: Inzpire Design & Communicatie
Webdevelopment & CMS: Haagen Internet